Mestring af smerter og udfordringer som følge af sygdom.

Et kursusforløb til dig, der har en hverdag som er præget af smerter og manglende overskud.

Hvis ens hverdag er præget af smerter og manglende overskud, vil det også påvirke dine hverdagsaktiviteter – både din egenomsorg, dit arbejde, din fritid og dit humør.

Hvem kan deltage ?

• Du er over 18 år, er bosat i Billund Kommune, og du har oplevet langvarige helbredsmæssige udfordringer/smerter i din hverdag.
  • Du oplever mindre glæde og eventuel stress i forbindelse med at dine ressourcer/ fysisk formåen er ændret.
  • Du har lyst til at lære nye måder at håndtere hverdagens udfordringer på.
  • Du skal være indstillet på at arbejde med dig selv, udvikle og ændre på dine tanker og handlemønstre.
  • Du skal være indstillet på at bruge tid på hjemmeøvelser under forløbet.
  • Du ønsker at møde andre i tilsvarende situation.

Hvad indeholder tilbuddet?

• At du får inspiration til at håndtere udfordringerne i din hverdag.
  • Kurset bruger b.la. Mindfulness.
  • Det er igennem hele forløbet fokus på hvordan flere og mere positive muligheder kan skabes.

Sådan foregår det

• Afklarende samtale
  • Kurset foregår over 10 mødegange, 1 gang ugentligt á 2 timer.
  • Der er 10-12 deltagere på kurset.
  • Formen på kurset veksler mellem oplæg, erfaringsudveksling, fælles øvelser samt hjemmeøvelser, der skal laves fra gang til gang (ca. 30 min dagligt).
  •  Der er tavshedspligt.

Tilmelding:

Henvisning via egen læge eller kommunen.

Du kan læse mere om mestring af smerter/udfordringer som følge af sygdom her