Hvis du ønsker at være leverandør

Hvis du vil være fritvalgsleverandør af personlig pleje, praktisk hjælp eller madservice skal du udfylde den såkaldte fritvalgsblanket og godkendes.

Du finder en fritvalgsblanket på på virk.dk.

Fritvalgsblanket klik her

Billund Kommune gennemfører godkendelse af mulige leverandører fire gange årligt. Der er udarbejdet en række spilleregler for, hvordan denne godkendelse foregår, samt hvilke krav og vilkår man som leverandør skal leve op til.

De ydelser man skal levere, skal udføres i henhold til det serviceniveau, som til enhver tid er politisk godkendt i Billund Kommune, ligesom de skal være i overensstemmelse med den afgørelse (visitation), der er foregået.

Du kan læse nærmere om, hvad der skal til for at blive godkendt som leverandør til personlig eller praktisk hjælp eller som leverandør af madservice her.

Godkendelseskriterier for personlig og praktisk hjælp

Godkendelseskriterier for madservice