Bliv SOSU elev i Billund Kommune

Har du lyst til en uddannelse inden for omsorg og sundhed? Så er det måske noget for dig at blive Social- og Sundhedselev i Billund Kommune.

Som færdiguddannet Social- og Sundhedshjælper eller –assistent, kan du arbejde inden for hjemmeplejen/plejecentre, på handicapområdet, på sygehuse og på det psykiatriske område. Du har også mulighed for at læse videre på de mellemlange videregående uddannelser inden for de sundhedsfaglige områder.

Velkommen som SOSU elev i Billund Kommune siger Uddannelseskoordinator Anne Marie Jakobsen

Angela er Social- og Sundhedsassistent elev i Billund Kommune. Angela er bl.a. med til, at skabe relationer blandt borgerne, så de opnår en god livskvalitet.

I Billund Kommune har vi 5 praktikvejledere - Pia, Sanne, Lone, Ellen og Maja - ansat på fuldtid.

Er du vores ny elev?

Elevstillinger slås op på billund.dk

Vil du vide mere om at være elev i Billund Kommune kan du også følge os på

"BLIV SOSU ELEV I BILLUND KOMMUNE"