Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Gadebelysning

Gadelygterne tændes og slukkes af sensorer der er indstillet efter et fastsat udendørs lysniveau. Her kan du læse om og evt. indmelde fejl på gadebelysningen.

Vinterperioden

I perioden med vintertid (mellem 1. oktober og sidste weekend i marts) tænder alle gadelygter samtidig om aftenen, men i tidsrummet fra kl 23.00 til 06.45 slukkes halvdelen af gadelygterne.

Langs veje der bliver belyst med LED lys, vil alle lamper være tændte i tændingstiden.

Sommerperioden

I perioden med sommertid tændes kun halvdelen af gadelygterne og lyser hele natten, den anden halvdel forbliver slukkede i hele perioden.

Langs veje der bliver belyst med LED lys, vil alle lamper være tændte i tændingstiden.

Eftersyn

Hver anden måned er der et eftersyn af gadelygterne for bl.a. at udskifte pærer. Under disse eftersyn vil man kunne opleve at gadelygterne også er tændt i dagtimerne.

LED belysning

Billund Kommune foretager i øjeblikket og i de kommende to år en udskiftning af gammelt lysarmatur til LED armatur. Det giver en klar forbedring af gadelyset og en besparelse på elforbruget og C02 udledningen. Entreprenørselskabet ENIIG A/S står for denne udskiftning og Grindsted El- og Varmeværk er kommunens daglige driftsoperatør.

Fejlmelding

Du kan melde fejl vedr. gadebelysningen i Billund Kommune elektronisk til vores leverandør Grindsted El- og Varmeværk. Du kan også foretage fejlmeldingen telefonisk.

Fejlmeld gadebelysning