Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Gadebelysning

Gadelygterne tændes og slukkes af sensorer, der er indstillet efter et fastsat udendørs lysniveau. Her kan du læse om og evt. melde fejl på gadebelysningen.

Vinter

I perioden med vintertid (mellem 1. oktober og sidste weekend i marts) tænder alle gadelygter samtidig om aftenen, men i tidsrummet kl. 23:00 til kl. 06:45 slukkes halvdelen af gadelygterne.

Langs veje, der bliver belyst med LED-lys, vil alle lamper være tændte i tændingstiden.

Sommer

I perioden med sommertid tændes kun halvdelen af gadelygterne og lyser hele natten, den anden halvdel forbliver slukkede i hele perioden.

Langs veje, der bliver belyst med LED-lys, vil alle lamper være tændte i tændingstiden.

Eftersyn

Hver anden måned efterser vi gadelygterne for bl.a. at udskifte pærer. Under disse eftersyn vil du kunne opleve, at gadelygterne også er tændt i dagtimerne.

Fejlmelding

Hvis du oplever fejl eller mangler vedr. gadelyset i Billund Kommune, kan du indberette dette ved at hente vores app 'BillundGadelys'.

Hent appen 'BillundGadelys' til iOS

Hent appen 'BillundGadelys' til Android

Her skal du oprette en profil med navn, mailadresse samt telefonnummer. Dette er for at sikre, at vi kan kontakte dig, hvis vi har brug for uddybende informationer om din henvendelse. Herefter kan du indberette fejlen, tage et billede, og markere positionen på et kort.

Fejl og mangler på gadebelysning i Billund Kommune kan også indberettes på denne hjemmeside.