Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Tømning af bundfældningstank

Her kan du læse mere om Billund Kommunes tømningsordning for bundfældningstanke.

Alle bundfældningstanke skal være tilmeldt den kommunale tømningsordning. Når bundfældningstanken bliver tømt regelmæssigt, er der mindre risiko for at spildevandet løber urenset ud og forurener miljø, grundvand og drikkevand.

Det er Billund Kommune som melder dig til tømningsordningen og det er Billund Vand & Energi A/S, som sørger for at din bundfældningstank bliver tømt. Din bundfældningstank bliver som udgangspunkt tømt 1 gang om året. Du modtager et tømningsvarsel via sms før tømning af din tank.

Læs mere om den kommunale tømningsordning, betaling og dine forpligtelser som ejer af et privat nedsivningsanlæg i Regulativet for tømning af bundfældningstanke.

Se regulativ

 

Ansøg om fritagelse fra tømningsordningen

Har du en ejendom til helårs-beboelse, som har været ubeboet i mere end 6 måneder, har du mulighed for at blive helt fritaget fra tømningsordningen i op til 5 år.

Har du en ejendom som ikke er til helårs-beboelse (eksempelvis sommerhus, jagthytte, fritidshus og lign.) har du mulighed for at blive delvist fritaget fra tømningsordningen så din bundfældningstank tømmes hvert 2. år.

Du skal ansøge om hel eller delvis fritagelse fra tømningsordningen ved Billund Kommune ved hjælp af Ansøgningsskema om fritagelse fra tømningsordningen:

 

Hent skema til fritagelse

Du skal sende skemaet med sikker post.