Hvem kan stemme til Kultur- og Fritidsrådet?

Alle der ønsker at gøre sin indflydelse gældende, kan møde op på valgdagen og afgive sin stemme. Du skal være fyldt 18 år og enten have bopæl i Billund Kommune eller være medlem af en forening, der udøver aktivitet i kommunen.

Kultur- og Fritidsrådets medlemmer repræsenterer foreninger og aktører, men repræsenterer også alle medlemmerne, brugerne/borgerne i Billund Kommune.

For at kunne stemme skal man være fyldt 18 år, kunne fremvise dokumentation for, at man har bopæl i Billund Kommune eller er medlem af en forening, der udøver aktivitet i Billund Kommune, hvis man ikke bor i kommunen. Der udleveres herefter en stemmeseddel med de opstillede kandidater, der er delt op efter de områder, de repræsenterer.

På stemmesedlen må du sætte ét kryds ud fra én kandidat i hver af de 6 kategorier. Det betyder, at du kan vælge at sætte ét kryds ud for én kandidat inden for et af de 6 kategorier, eller ét kryds ud fra en kandidat i alle eller flere af de 6 kategorier.