Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Trekantområdets Festuge

En nytænkning af Trekantområdets Festuge skal samle os igen og bakke op om det lokale kulturliv. Konceptet er en fælles fejring af kulturlivet på den anden side af corona-krisen. Perioden 1. september til 30. november byder derfor på en perlerække af kulturoplevelser, der vil samle og styrke fællesskabet – på den anden side.

I Billund Kommune afvikles aktiviteter i Festugen primært i bymidterne i Billund og Grindsted. 

Se programmet for festugen her

Nye tider kræver nye tanker – det gælder også for kulturområdet. Trekantområdets Festuge skulle efter planen løbe af stablen over ti solrige sensommerdage, 21.–30. august 2020. Her skulle op mod 600 enkeltstående kulturevents sprede glæde og begejstring hos Trekantområdets borgere og opland. Men grundet følgerne af Coronakrisen, er det ikke muligt at afholde Trekantområdets Festuge på samme måde som tidligere år.

Temaet 2020: ”På den anden side”

Årets tema ”På den anden side” er pludselig særligt aktuelt og skaber helt nye associationer. Det var oprindeligt tænkt som en udfordring til de besøgende: at prøve at anskue verden fra nye perspektiver, men lige her er Corona kommet os i forkøbet, og har vendt op og ned på vores syn på verden. Den udvikling skal nu bruges som afsæt for en strøm af kulturelle oplevelser, der skal samle os igen - på den anden side. Forhåbningen er nemlig, at mange af festugens arrangementer bliver til folkelige begivenheder, som vi kan se frem til, på den anden side af samfundets nedlukning.

Trekantområdets Festuge 2020 bliver spredt ud over en længere periode end hidtil, og der vil være et reduceret antal arrangementer. Men der er garanti for dejlige oplevelser rundt omkring i kommunerne.

 Der kommer løbende opdateringer til programmet på Facebook og på www.trekantfest.dk.

 Afrapportering af Trekantområdets Festuge til jer, der har modtaget støtte til arrangementer fra Trekantområdets Lokalpulje.

 

Del jeres festuge-oplevelser med os #trekantfest.