Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Om hædersbevisninger

Billund Kommunes hædersbevisninger er delt op i to kategorier - en for børn/unge og en for voksne. Her på siden kan du læse om kriterierne. Deadline for indstillinger er onsdag den 30. marts 2022.

Hædersbevisninger for børn og unge

Hædersbevisninger gives til enkelt personer og/eller hold under 18 år, der har opnået toppræstationer ved DIF-godkendte mesterskaber eller tilsvarende eksempelvis; dansk mesterskab, landsmesterskab, jysk mesterskab og eller som har fortjent en hædersbevisning for en tilsvarende præstation inden for en idrætsgren. En hædersbevisning kan også gives til enkelt personer og/eller hold  der har fortjent en hædersbevisning for sin præstation inden for kulturområdet eller fritidslivet.


Ved indstilling af hold til en hædersbevisning, vil et hold hvor deltagerne fortrinsvis er under 18 år komme i betragtning som børn- og unge hold.  

Hædersbevisninger for voksne

Hædersbevisninger, gives til personer over 18 år, der har opnået ekstraordinære toppræstationer. F.eks. Ved Danmarks mesterskaber, europæiske mesterskaber og verdensmesterskaber og lign. Kravene er således skærpet i forhold til børn og unge. 

Alle hædersbevisningerne vurderes af Kultur- og Fritidsrådet samt formanden for Unge- og Kulturudvalget.

Alle modtagere modtager en personlig gave fra Billund Kommune med logo og årstal.