Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Om de seks priser til årets Sports- og Kulturgalla

Der uddeles seks priser, som hver især hylder præstationer opnået i 2021. Du kan her på siden læse mere om priserne ved årets Sports- og Kulturgalla og kriterierne for dem. Deadline for at indstille kandidater er onsdag den 30. marts 2022.

De seks priser er:

Årets hold 2021

Kan tildeles et hold, som i det forgangne år har gjort noget ekstraordinært. Prisen er en særlig påskønnelse af holdindsatsen, der har medført unikke præstationer eller handlinger. Alle hold, der er hjemhørende i Billund Kommune kan foreslås; eksempelvis et idrætshold, en spejdertrup, et teaterhold, sammenslutning af frivillige eller en løbeklub.

Årets leder/træner 2021

Kan tildeles en leder eller træner, der fortjener et særligt skulderklap for sin indsats og som løfter opgaven ud over det sædvanlige; er inspirerende, nytænkende eller på anden vis leverer en bemærkelsesværdig indsats.  

Årets kulturtalent 2021

Kan tildeles et kulturtalentet, der har gjort sig særligt bemærket med sine resultater og udvist særlig vilje, engagement, færdigheder og/eller udviklingspotentiale inden for sin genre.
Med begrebet kultur forstås; teater, kunst, musik, litteratur, film, dans etc.. 

Årets idrætstalent 2021

Kan tildeles et idrætstalentet, der har gjort sig særligt bemærket med sine resultater og udvist særlig vilje, engagement, færdigheder og/eller udviklingspotentiale inden for sin idrætsgren.

Årets kulturpris 2021

Kan tildeles en gruppe, en forening, et kulturelt miljø eller en ildsjæl, der har været med til at igangsætte, fremme eller synliggøre kulturelle aktiviteter i Billund Kommune og derved fremhævet Billund Kommune regionalt eller nationalt.
Med begrebet kultur forstås; teater, kunst, musik, litteratur, film, dans etc..

Årets idrætspris 2021

Kan tildeles et hold eller en enkeltperson for en helt enestående toppræstation inden for sin idrætsgren og derved fremhævet Billund Kommune regionalt eller nationalt.