Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Om Æresprisen

Billund Kommunes Ærespris gives i anerkendelse af en fortjenstfuld bedrift eller indsats inden for sportens eller kulturens verden. Deadline for at indstille kandidater er onsdag den 30. marts 2022.

Æresprisen 2021

Kan tildeles en gruppe, en forening eller en enkeltperson for at have ydet en særlig, gerne flerårig, indsats for fritidslivet, kulturen eller idrætten i Billund Kommune og derved markeret sig på en betydningsfuld måde til glæde for borgerne i Billund Kommune.

Med prisen følger en personlig gave fra Billund Kommune med logo og årstal samt en gavecheck på 5.000 kr.

 

Tidligere års modtagere 

Sidste års modtager af Æresprisen blev Jørgen Sørensen for sit mangeårige engagement i Grindsted Skiklub, som han stiftede i 1982.

2019: til formanden for Karens Mindes Venner, Elna Sørensen. Æresprisen gik til Elna Sørensen for hendes utrættelige og flotte frivillige arbejde på Karens Minde.  

2018: Gik prisen til bestyrelsen for Naturrum Sdr. Omme: Torben Madsen, Lisbeth Arvad, Peter Sørensen, Jens Peter T. Sørensen, Lenni Andersen, Egon Lundt, Joan Skaarup Bindesbøl, Martin Juhl TronborgBestyrelsen har med stor fokus og engagement, samt masser af frivillig tid, realiseret et spektakulært byggeri til en værdi af 8 millioner kr. Hermed har Sdr. Omme Spejderne og mange andre foreninger fået et unikt sted for eventyrlige naturoplevelser. 

2017: Gik prisen til håndcykelrytteren Michael Jørgensen fra Grindsted for sin deltagelse ved para-OL i Rio, hvor han blev nr. 8, og siden vandt DM i både enkeltstart og individuel på hjemmebane i Grindsted.

2016: Modtog Mogens Vad Christensen prisen for sit store engagement og frivillige indsats i foreningen Bøvl IF.

2015: Blev prisen overrakt til U14 håndbolddrenge og deres trænere fra Billund IF.

2014: Gik prisen til Flemming Vest, der er fodboldtræner for Billund IF’s succesrige fodboldpiger.