Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

De seks priser

I år er der seks priser, hvoraf nogle af nye, mens andre er gengangere. Du kan her på siden kan du læse mere om priserne ved årets Sports- og Kulturgalla og kriterierne for dem.

De seks priser er:

Årets hold 2019

Kan tildeles et hold, som i det forgangne år har gjort noget ekstraordinært. Prisen er en særlig påskønnelse af holdindsatsen, der har medført unikke præstationer eller handlinger.

Alle hold, der er hjemhørende i Billund Kommune kan foreslås; eksempelvis et idrætshold, en spejdertrup, et teaterhold, sammenslutning af frivillige eller en løbeklub.

Årets leder/træner 2019

Kan tildeles en leder eller træner, der fortjener et særligt skulderklap for sin indsats og som løfter opgaven ud over det sædvanlige; er inspirerende, nytænkende eller på anden vis leverer en bemærkelsesværdig indsats.  

Årets kulturtalent 2019

Kan tildeles et kulturtalentet, der har gjort sig særligt bemærket med sine resultater og udvist særlig vilje, engagement, færdigheder og/eller udviklingspotentiale inden for sin genre.

Årets idrætstalent 2019

Kan tildeles et idrætstalentet, der har gjort sig særligt bemærket med sine resultater og udvist særlig vilje, engagement, færdigheder og/eller udviklingspotentiale inden for sin idrætsgren.

Årets kulturpris 2019

Kan tildeles en gruppe, en forening, et kulturelt miljø eller en ildsjæl, der har været med til at igangsætte, fremme eller synliggøre kulturelle aktiviteter i Billund Kommune og derved fremhævet Billund Kommune regionalt eller nationalt.

Årets idrætspris 2019

Kan tildeles et hold eller en enkeltperson for en helt enestående toppræstation inden for sin idrætsgren og derved fremhævet Billund Kommune regionalt eller nationalt.