Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Lær at lave filmmusik

Hvordan skaber man den helt rigtige stemning til en film? Hvad gør musikken glad, hvordan bliver musikken sørgelig og hvilke toner spiller man, når det skal være lidt uhyggeligt? Kom og lær mere til en sjov og anderledes workshop på Billund Kulturskole, når vi sammen sætter ny musik og lydeffekter til film.

Vi laver lydeffekter og spiller musik ved hjælp af Kulturskolens mange forskellige instrumenter og bruger også mange andre mærkelige ting til at frembringe lyde. Du er endda velkommen til at medbringe dit eget instrument eller en ting, som du synes lyder fedt!

Dagens program: Vi starter med at se og høre nogle eksempler på ikoniske filmeffekter og filmmusik. Herefter præsenteres en række forskellige instrumenter, så vi lærer mere om, hvordan de lyder. Vi vil også gå på opdagelse udenfor for at opdage nye lyde, som vi senere kan sample på en computer. Herefter går vi i gang med at spille og finde lyde, der passer til et filmklip. På den måde skaber vi et helt nyt værk, ved at afspille filmklip på storskærmen, som vi sætter ny lyd og musik til. Til slut optages det hele, og kan sættes sammen med filmklippet. 

  • Tilmelding: Ingen tilmelding nødvendig
  • Arrangør: Billund Kulturskole (underviser: John Kristensen, Jakob Rosendahl, Kara Lochridge) (www.billundkultur.dk)
  • Dato: tirsdag 21. juli og onsdag 22. juli. Begge dage fra kl. 10.00-14.00 (Husk madpakke)
  • Sted: Billund Kulturskole, Hans Jensensvej 6c, 7190 Billund
  • Alder: 7-12 år (man behøver ikke kunne spille på et instrument i forvejen)
  • Pris: Gratis