Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Det skal du være særlig opmærksom på

Det er den enkelte puljes formål, der er omdrejningspunktet og ansøgningen skal være målrettet den. Det er derfor vigtigt, at du, inden du ansøger en af puljerne, orienterer dig om, hvad formålet og kriterierne for den enkelte pulje er. Husk, at udbetaling sker til NemKonto enten via CVR eller CPR. Læs mere om det her på siden.

Udbetaling sker til NemKonto

Når du søger en pulje skal du være opmærksom på at et tilskud udbetales via NemKonto, som enten vil være tilknyttet dit CVR. nummer, hvis du er en forening, eller dit CPR. nummer, hvis du er en kultur- og fritidsaktør, som ikke har oprettet en forening med et CVR nummer.

Hvis du ikke allerede har en NemKonto, skal du henvende dig til dit pengeinstitut.

Det skal du være særligt opmærksom ved udbetaling af tilskud til CPR nummer

Er du kultur- og fritidsaktør uden CVR nummer, skal du være opmærksom på, at et tilskud udbetalt til dit CPR. nummer er skattepligtig som B-indkomst, hvis dele af tilskuddet tilfalder dig som privatperson og ikke kan dokumenteres brugt til afholdelse af udgifter relateret til tilskuddets formål ex; leje af scene, lyd, lys, kursus eller lignende.   

Ønsker du ikke pengene udbetalt via dit CPR. nummer kan du vælge at oprette dig som frivillig forening, og derved få et CVR. nummer, som du kan knytte til en NEMKonto i dit pengeinstitut. Så undgår du, at tilskuddet udbetales til dig som privatperson.

Du kan læse mere om, hvordan du laver en frivillig forening på virk.dk her.