March mod Ensomhed i Billund Kommune

Fredag den 13. oktober går Patrick Cakirli gennem Billund Kommune for at sætte fokus på ensomhed. Han har brug for opbakning, for han går kun, når der også er andre.

Man kan være med til at vandre i kampen mod ensomhed, når Patrick Cakirli torsdag den 13. oktober går i Billund Kommune. Konceptet er, at han ikke må gå uden følgeskab – på den måde bliver hans vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed.

March mod Ensomhed forløber fra den 8. august til og med den 14. oktober 2022 med en rute, der strækker sig igennem hele Danmark, fra Nexø til Esbjerg. Det betyder, at Patrick i år kommer til at tilbagelægge 2.000 kilometer. På ruten vil han gå 37,2 kilometer fra Grindsted Rådhus (Jorden Rundt 1, 7200 Grindsted) til Varde Rådhus (Bytoften 2, 6800 Varde).

Tilmeld dig etapen fra Grindsted

Find en anden etape nær dig

Find kort over ruten her

Sådan begyndte det

Patrick har haft en turbulent opvækst på skiftende opholdssteder og i plejefamilier – han har selv oplevet ensomhed. I december 2016 blev hans ensomhedsfølelse så voldsom, at han besluttede at række ud efter hjælp på de sociale medier. Han skrev:

”Jeg er ensom og går igennem den hårdeste periode i mit liv. Jeg vil sidde på trapperne foran Københavns Rådhus fra kl. 14-20. Jeg har sorte bukser og en North Face Taske på”.

Læs hvad der skete efterfølgende.

March mod ensomhed er en frivillig social forening, som har til formål at sætte fokus på ensomhed og samle penge ind til til velgørenhed.

Følg March mod Ensomhed på sociale medier:

March mod Ensomhed ´22 støtter Recovery Bulls - en idræts- og aktivitetsbaseret nonprofitorganisation

Patrick vandrer hvert år fra uge 32 til uge 40 for at sætte national fokus på ensomhed og for at samle penge ind til March mod Ensomheds Landsindsamling, som i år støtter Recovery Bulls, som er en nonprofitorganisation, der forebygger og afhjælper ensomhed blandt unge.

Hvis du ønsker at bidrage til at forebygge og afhjælpe ensomhed blandt unge, så send et beløb til March mod Ensomheds Landsindsamling på MobilePay 425 000 eller overfør et beløb til reg. nr. 1686 konto nr. 3232619987. Alle donationer hjælper - store som små beløb!