Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Puljer for ikke organiserede aktører

Som noget nyt kan man som ikke organiseret aktør eller forening søge en række puljer om tilskud. På siderne herudner kan du læse mere om puljerne; kriterierne for at søge dem, hvad de støtter og ikke støtter og hvordan du søger.

Som ikke organiseret kan du enten søge som privat kultur- og fritdsaktør eller som en ikke organiseret forening. 

Et tilskud udbetales via NemKonto, som enten vil være tilknyttet dit CVR. nummer, hvis du er en forening, eller dit CPR. nummer, hvis du er en kultur- og fritidsaktør. Hvis du ikke allerede har en NemKonto, skal du henvende dig til dit pengeinstitut.

Det skal du være særligt opmærksom på som ikke organiseret 

Er du privat kultur- og fritidsaktør skal du derfor være opmærksom på, at et tilskud udbetalt til dit CPR. nummer er skattepligtig som B-indkomst, hvis dele af tilskuddet tilfalder dig som privatperson og ikke kan dokumenteres brugt til afholdelse af udgifter relateret til tilskuddets formål ex; leje af scene, lyd, lys, kursus eller lignende.  

 

Ønsker du ikke pengene udbetalt via dit CPR. nummer kan du vælge at oprette dig som frivillig forening, og derved få et CVR. nummer, som du kan knytte til en NEMKonto i dit pengeinstitut. Så undgår du, at tilskuddet udbetales til dig som privatperson.

Du kan læse mere om, hvordan du laver en frivillig forening på virk.dk her.