Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Frivillig Fredag 2019

Fredag den 27. september fejrer vi Danmarks nationale frivillighedsdag og de mange engagerede frivillige i Billund Kommune.

Den sidste fredag i september hyldes frivillige i hele landet. Også i Billund Kommune markerer frivilligrådet dagen og sætter fokus på de mange frivillige, der hver dag gør en forskel for medborgere i kommunen. 

På Frivillig Fredag inviterer frivilligrådet alle frivillige på det sociale område til fest i Billund Idrætscenter, og om eftermiddagen kan du møde frivilligrådet på Centertorvet i Grindsted.  

 

Frivilligfest 

Tid: Fredag den 27. september kl. 19.00-21.30

Sted: Billund Idrætscenter, Kærvej 501 

Tilmeldingsfrist: Torsdag den 19. september. Tilmelding foregår via linket nederst på siden.

Program: 

  •  Velkomst v. frivilligrådets formand Gurli Hansen
  •  Nyt fra frivilligrådet
  •  Festtale v. borgmester Ib Kristensen
  •  Erfaringsudveksling
  •  Kaffe og kage serveret af byrådspolitikere
  •  Underholdning  v. Karina og David Holgersen
     Karina Holgersen vil sammen med sin søn David underholde med et bredt udsnit af den danske sangskat, musicalsange og spille op til fællessang.
  •  Kåring af Årets Forening 2019

Mød frivilligrådet på torvet i Grindsted 

Tid: Fredag den 27. september kl. 14.00-17.00

Sted: Centertorvet i Grindsted 

Program: Få et æble eller et stykke kage i frivilligrådets café, prøv aktiviteter med fokus på frivillighed og hør mere om frivilligrådets arbejde, kommunens mange foreninger og muligheden for at engagere sig som frivillig. 

Frivilligrådets café er en del af kampagnen 'Danmark for målene', og der vil foregå mange andre aktiviteter på torvet den 27. september. Læs mere om de forskellige aktiviteter her.