Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Tilmeld din aktivitet

Frem til søndag den 14. august, kan du nå at tilmelde din aktivitet til Fritidsdage i Billund kommune, der afholdes den (30. september), 1. og 2. oktober. Aktiviteterne vil blive medtaget i oversigten over aktiviteter her på hjemmesiden. Tilmeld din aktivitet/aktiviteter nederst her på siden.

Hvilke aktiviteter kan det være og hvor kan de afvikles?

Aktiviteterne kan både foregå ude på de specifikke lokationer, f.eks. ridecentre, spejderhuse, golfklub mv., og samle sig i haller, centre og på de omkringliggende udendørsarealer. Der er ingen krav til aktivitetens varighed og indhold: Det kan være alt lige fra en time, til et par timer, flere dages aktiviteter med eller uden overnatning. Det kan være en opvisning, kamp, koncert, stand eller en aktivitet, man kan deltage i. Allerede planlagte aktiviteter i perioden kan også tænkes ind som en aktivitet.  

Tilmelding aktiviteter her

Markedsføring af Fritidsdage

Fritidsdage markedsføres via en trykt folder, annonce i ugeaviserne, via facebookkampagner og forskellige fysiske markedsføringsmaterialer som plakater og beachflag mv. 

Tilmeldingsfrist

Alle tilmeldte aktiviteter frem til den 28. august vil fremgå af oversigten på Billund kommunes hjemmeside. Aktiviteter, der tilmeldes herefter, vil optaget i programmet her på hjemmesiden.