Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Fritidsdage i Billund Kommune

Læs mere om det nye koncept og tilmeld din forenings aktiviteter til Fritidsdage i Billund Kommune, der afvikles i weekenden den 2.-3. oktober 2021 fra kl. 10-15.

Kultur og Fritid har i samarbejde med en række foreninger i Billund Kommune udviklet konceptet ’Fritidsdage i Billund Kommune’. Initiativet er en del af Unge- og Kulturudvalgets hjælpepakke til foreningslivet som et medlemsfremmende tiltag.   

Et nyt koncept

Fritidsdage er et nyt koncept, hvor I som forening har mulighed for at invitere alle interesserede borgere i hele kommunen til at se, prøve og høre om jeres forenings fritidstilbud – et slags ‘åbent hus’ for alle foreninger under den samlede betegnelse Fritidsdage. 

Hvornår afvikles Fritidsdage?

Fritidsdage kommer til at foregå i weekenden den 2.-3. oktober 2021, kl. 10.00-15.00 i hele Billund Kommune. Vi håber, I vil være med! I kan som forening melde aktiviteter til programmet ved hjælp af tilmeldingsblanketten nederst på siden.

Hvilke aktiviteter kan det være og hvor kan de afvikles?

Aktiviteterne kan både foregå ude på de specifikke lokationer, f.eks. ridecentre, spejderhuse, golfklub mv., og samle sig i haller, centre og på de omkringliggende udendørsarealer. Der er ingen krav til aktivitetens varighed og indhold: Det kan være alt lige fra en time, til et par timer, flere dages aktiviteter med eller uden overnatning. Det kan være en opvisning, kamp, koncert, stand eller en aktivitet, man kan deltage i. Allerede planlagte aktiviteter i perioden kan også tænkes ind som en aktivitet.  

Markedsføring af Fritidsdage

Fritidsdage markedsføres i ugeaviserne, via facebookkampagner og forskellige fysiske og digitale markedsføringsmaterialer som; plakater, bannere, flyers, beachflag mv. Alle tilmeldte aktiviteter kommer med i et fælles program, der samles og udarbejdes af Kultur og Fritid.

Tilmeldingsfrist

Frist for tilmelding af aktiviteter er søndag den 20. august. Fritidsdage gennemføres kun, hvis der er nok tilmeldte forenings- og fritidsaktiviteter.

Tilmelding til Fritidsdage i Billund Kommune

Ønsker du at tilmelde flere aktiviteter, skriver du blot alle informationerne her
Hvad går aktiviteten ud på, er det for en særligmålgruppe eller alder, hvor afvikles aktivitet/aktiviteterne