Tilskud og anvisning af lokaler

Modtager din forening tilskud eller får anvist lokale af Billund Kommune efter Folkeoplysningsloven, skal I fremadrettet aflevere et tilskudsregnskab, som offentliggøres på kommunens hjemmeside.

Ønsket med lovændringen er blandt andet en større åbenhed i forhold til tilskud og lokaleanvisningen. Derfor er der indsat en bestemmelse om, at kommunen skal offentliggøre regnskab for de modtagne tilskud. Det betyder, at folkeoplysende forening skal aflægge regnskab for modtagne tilskud, der dokumenterer deltagernes egenbetaling, og at tilskuddet er anvendt i overensstemmelse med loven og de kommunale regler, der er fastsat på grundlag heraf.

Modtager din forening tilskud eller får anvist lokale af Billund Kommune efter Folkeoplysningsloven, skal I fremadrettet aflevere et tilskudsregnskab, som offentliggøres på kommunens hjemmeside. Der er udarbejdet et skema til formålet, hvor foreningerne udfylder felterne og efterfølgende sender tilskudsregnskabet til Kultur og Fritid.

Find skema til tilskudsregnskab her (Excel-fil)

Se eksempel på et tilskudsregnskab (Pdf)

Skemaet omhandler tilskud for det forgangne år og indsendes via hjemmesiden.

Tilskudsregnskab for foreninger

Se tilskudsregnskaber for 2018 vedr. 2017 her.

Se tilskudsregnskaber for 2019 vedr. 2018 her.

Tilskudsregnskab for 2020 vedr. 2019 - afventer idet mange foreninger, har måtte udskyde generalforsamling grundt Corona