Frivillighed - flere midler til uddannelse

Puljen til uddannelse og kurser forhøjes. Kultur- og Fritidspolitikken peger i udviklingspotentialer på vækstlaget og at det er skrøbeligt i kultur- og fritidslivet i Billund Kommune. Det er ikke en ny problemstilling, men en problemstilling der er forværret under COVID-19 perioden.

Puljen til uddannelser og kurser hæves. Det er i tråd med Kultur- og Fritidspolitikkens fokus på udfordringerne i forhold til vækstlaget og foreningernes anbefalinger.

Foreningerne kender i forvejen puljen og dens deadline 1. november, derfor er et økonomisk løft af puljen i overensstemmelse med princippet for anbefalingerne.

Ved at hæve puljen vil foreningerne forhåbentlig finde økonomisk overskud og velvilje i sammen med Billund Kommune at investerer i frivilligheden og gøre brug af muligheden som en del af et rekrutteringsmateriale af nye frivillige.