Hvad byder Billund Kommunes sundhedspolitik på ?

Hvad byder vores sundhedspolitik på? Vidste du at Billund Kommunes sundhedspolitik blandt andet har medført, at naturen i kommunen bruges til at sætte fokus på sundhed?

Projektet ”Hvad byder Billund Kommune på” under kommunens sundhedspolitik har et mål om at bruge naturen til at sætte fokus på bevægelse.

Projektet omfatter tre byer, hvor Grindsted er en af dem. I Grindsted har der været et tæt samarbejde med både foreninger og kommunens bosted for voksne udviklingshæmmede, Lindegården. Det har blandt andet resulteret i, at Lindegårdens kreative værksted, Høloftet, har lavet en række skilte i keramik, der skal være med til at guide besøgende ved Grindsted Engsø ud til Lindegården og Museumscenteret Karensminde.

Projektet har også været med til at forbinde Lindegårdens nye sansesti med det nye rutesystem. Projektet bliver lavet med udgangspunkt fra den vestlige parkeringsplads ved Engsøen. Derudover er der ved at blive etableret et opholdsareal tæt på parkeringspladsen med hængekøje, grill og en platform ud i søen. Læs mere om det nye stisystem her.