Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Mestring af hverdagen - et tilbud til kvinder i alderen 20-40 år

Kurset er et dialogbaseret gruppeforløb henvendt til kvinder i alderen 20-40 år, der er i arbejde eller under uddannelse og som oplever at hverdagen er udfordrende og at ressourcerne ikke står mål med aktiviteterne.

På kurset vil deltagerne få redskaber, der kan hjælpe dem til at håndtere stressende situationer i hverdagen. De vil lære at lytte til deres egen krop og blive opmærksom på at tage ansvar for dem selv og deres eget liv. 

Billund Kommune udbyder kurset for borgere to gange om året. Kurset består af 10 kursusgange og første kursus afholdes onsdag den 15. marts 2017 kl. 19.00-21.00. Nedenstående tilmelding gælder kun første kursus. 

Vær opmærksom på at tilmeldingen er efter først til mølle-princippet, og du derfor ikke automatisk er sikret en plads ved tilmelding.

Tilmeldingsfrist 1. marts 2017.

Tilmelding til kursus i Mestring af Hverdagen

Din tilmelding sendes direkte til sundhedskonsulent Sanne Fribo M. Pedersen. Eventuelle spørgsmål rettes til samme på telefon 79 72 72 97 eller sfmp@billund.dk. Tilmeldingsfristen er 1. marts 2017. Pladserne på kurset tildeles efter først til mølle-princippet. Kurset udbydes igen efter sommeren 2017.

 

Læs mere om 'Mestring af Hverdagen' i denne pjece (PDF)

Se video om det gratis kursustilbud 'Mestring af Hverdagen'

Læs mere om kommunens sundhedspolitik og de enkelte tilbud herunder