Frit valg i forhold til genoptræning.

Du har mulighed for at vælge genoptræning i en anden kommune end din bopælskommune.

Har du en genoptræningsplan fra sygehuset, kan du vælge genoptræning i en anden kommune end din bopælskommune.

Hvis du har ønske om genoptræning i anden kommune, kontakter du Træningsenheden på 72 13 16 69, mellem 08.00 – 10.00 og 12.00-13.00, fredage 08.00-10.00.

Træningsenheden kontakter så den kommune du ønsker.  Hvis den ønskede kommune kan varetage din genoptræning, sender Billund Kommune din genoptræningsplan og accept til, at Billund Kommune betaler for din genoptræning.

Du skal give accept til, at Billund Kommune må videresende din genoptræningsplan.

Den anden kommune kan dog afvise dit ønske, hvis kommunen ikke har kapacitet til det, for eksempel grundet ventetid for kommunens egne borgere.