Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Hjælp, omsorg og støtte

Har du svært ved at få din hverdag til at hænge samme og er du udfordret ved de daglige gøremål - så vil støtte og vejledning muligvis være det rette tilbud til dig.

For at være få støtten skal du være i målgruppen, som kræver du har en betydelig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller særlige sociale problemer.

Formålet med støtten, at udvikle eller vedligeholde personlige færdigheder, så du kan få dagligdagen til at fungere bedre muligt.

Støtten han forgå i eller udenfor din eget hjem. Du udarbejder i fælleskab med din socialrådgive nogle mål, som giver retningen og indholdet for din støtte. Du vil få tildelt 1-2 faste kontaktpersoner, alt efter omfanget af støtten.

Støttens omfang og længde

Støttens omfang afhænger af dine udfordringer og vil blive givet ud fra en individuel vurdering. Der vil løbende blive lavet en vurdering af om mængden af din støtte er nok.

Der vil altid blive sat et tidsbegrænset forløb i gang på 6 måneder - formålet det dette er, at give dig den bedste mulige støtte, med henblik på, at du kan blive selvhjulpen efter forløbet. 

Skulle du stadig have brug for støtte efter det tidsbegrænset forløb, vil der blive lavet en vurdering af dit behov for støtte og hvordan den kan gøre dig mere selvhjulpen.