Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Frivillig Fredag 2020

Fredag den 25. september fejrer hele Danmark den nationale frivillighedsdag og de mange engagerede frivillige i Billund Kommune skal selvfølgelig også hyldes.

Lokale frivilligfester

Selvom der ikke afholdes en stor frivilligfest i år, grundet corona restriktioner, så har Frivilligrådet opfordret til at der afholdes lokale frivilligfester i jeres forening. Frivilligrådet har derfor tilbudt en festpose med indhold til en lokal frivilligfest for alle jeres frivillige.

Posen vil blandt andet indeholde: Gavekort til is fra Nygaard Ismejeri, kaffe og servietter, hilsen fra Frivilligrådet og borgmesteren.

Udlevering af festposten vil foregå på Frivilligcenter Billund på Nymarksvej 10, 7200 Grindsted, den 25. september 2020 mellem kl. 10-17.30.

Festen skal afholdes mellem den 25. september og 25. oktober 2020, men må også gerne holdes senere, hvis det ikke kan lade sig gøre at samles grundet COVID-19.

 

Frivilligrådet vil meget gerne høre om jeres lokale frivilligfest, så sende gerne billeder fra festen samt et kort beskrivelse af fest og antal deltagere. Billederne skal kunne offentliggøres. 

Afrapportering vedr. lokal frivilligfest