Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Bygningspuljen 2021 - få tilskud til energirenovering

Du kan gennem Bygningspuljen 2021 søge om tilskud til energirenovering og skrotning af dit oliefyr. Trekantsområdets kommuner har i samarbejde med Energistyrelsen arrangeret nogle webinar hvor du kan høre mere om veje til billig, klimavenlig varme.

I løbet af marts åbner Bygningspuljen 2021, hvor du som boligejer kan søge om tilskud til boligforbedringer, der sparer energi.

For nogle husejere vil de mest oplagte klimatiltag være at energirenovere huset eller at skrotte oliefyret. Det kan nedbringe CO2-udledningen og reducere varmeregningen betragteligt. Det vil vi i kommunerne gerne hjælpe dig med.

Kommunerne i Trekantområdet inviterer sammen med Energistyrelsens rådgivningstjeneste SparEnergi.dk til gratis webinarer, hvor eksperter fortæller om muligheder og priser.

Vil du vide mere om mulighederne for at energirenovere din bolig? Om alternativer til dit gamle oliefyr? Og om hvordan du kan søge tilskud til arbejdet? Så tilmeld dig et af de mange webinarer, der afholdes mellem 9. og 25. marts 2021.

Billund, Fredericia, Middelfart og Vejle Kommuner er sammen med SparEnergi.dk værter for webinarerne.

Brug linkene nedenfor for at tilmelde dig til arrangementet. Du kan tilmelde dig arrangementerne i alle kommune. Dog kan der være en fordel i at deltage i et af webinarerne, der afholdes af din hjemkommune, da der er større chance for at få besvaret eventuelle spørgsmål om lokale forhold.

Du kan læse mere om bygningspuljen, hvordan du søger om tilskud samt hvornår det giver mening at udskifte dit olie- eller naturgasfyr ved at følge linksene på siden.

Tidspunkt Ansvarlig kommune Tilmelding til webinaret
9. marts kl. 17 Fredericia Kommune Klik her for tilmelding
11. marts kl. 19 Fredericia Kommune Klik her for tilmelding
15. marts kl. 17 Billund Kommune Klik her for tilmelding
16. marts kl. 17 Fredericia Kommune Klik her for tilmelding
17. marts kl. 19 Vejle Kommune Klik her for tilmelding
22. marts kl. 19 Middelfart Kommune Klik her for tilmelding
25. marts kl. 19 Middelfart Kommune Klik her for tilmelding