Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Nyt om kommende udstykninger i Billund

For at boligmarkedet kan følge med i den rivende udvikling, der sker i Billund by, arbejdes der på højtryk med en overordnet helhedsplan for Billund Syd samt en ny lokalplan for et nyt boligområde.

Et kommende boligområde søges placeret umiddelbart vest for Møllevej og den seneste udstykning på Mariehønen og Sommerfuglen. 

Forslaget til lokalplanen giver mulighed for at etablere et nyt og attraktivt boligområde i Billund Syd med fokus på fællesskaber, landskabelige kvaliteter og nærhed til grønne naturstrøg.

Baggrunden for lokalplanen er, at imødekomme behovet for byggegrunde og boliger i Billund Syd. Lokalplanen giver mulighed for et differentieret boligområde med forskellige bebyggelsestyper med en variation af fritliggende parcelhuse, rækkehuse og etagebebyggelse i to etager.

Se lokalplanforslag 331, som netop er sendt i offentlig høring i 8 uger fra den 23. juni 2021.

Alle har mulighed for at fremsætte indsigelser, bemærkninger eller ændringsforslag til det fremlagte forslag. Har du bemærkninger, ændringsforslag eller indsigelser til forslaget, kan du sende dem via høringsmodulet på den digitale lokalplanportal. 

Høringssvar via høringsmodulet på den digitale lokalplanportal kan gives ved at klikke på 'Send dit høringssvar'. Her får du mulighed for at skrive og indsende dit høringssvar.

Vi skal have modtaget dit høringssvar senest den 18. august 2021.

Efter 8 ugers offentlig høring, skal lokalplanen endeligt vedtages i Byrådet.

Projektering og byggemodning af området forventes at køre sideløbende med godkendelse af lokalplanen og forventes færdig i 2022.

Med optimisme i sindet håber vi på, at have nye grunde salgsklare til årsskiftet, dog tidligst med overtagelse, når grundene er færdigbyggemodnet i 2022.

 

Hvis du vil holde dig opdateret om kommende udstykninger, så følg med her på siden og tilmeld dig vores mailingliste og få direkte besked i din indbakke, når der er nyt.

Tilmeld dig vores interesseliste

Har du allerede skrevet dig op på interesselisten, men ikke modtaget besked i forbindelse med, at hjemmesiden er opdateret, så tjek venligst dit spamfilter, da vi har erfaret, at mailen godt kan lande der. 


Billede af boligkvarter