Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Boliggrunde til salg

I Billund Kommune kan du finde en byggegrund, der matcher din boligdrøm. Vores udstykninger er placeret i hele kommunen, så der er gode muligheder for, at du kan vælge en grund i lige præcis det område, du drømmer om at bosætte dig i. Grundene er bynære og byder på naturoplevelser lige uden for døren og har en børnevenlig beliggenhed med indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner inden for gåafstand.

På siderne herunder kan du læse mere om de enkelte udstykninger, der netop nu er til salg i Billund Kommune. Her finder du blandt andet en beskrivelse af områderne, oversigtskort, teknisk materiale m.v. for den enkelte udstykning. 

Klikker du på linket nedenfor, kan du se et kortbilag, som viser alle grunde til salg i Billund Kommune. Du kan zoome ind og ud for at finde den enkelte udstykning, eller du kan bruge søgefunktionen og skrive adresse på den ønskede udstykning. Grunde, der er ledige i den enkelte udstykning, er markeret med grønt. Når du zoomer langt nok ind på den enkelte grund, vil du kunne se oplysninger om pris og størrelse.

Se boliggrunde til salg på kort