Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Projekter der har fået støtte

En lang række forskellige projekter kan modtage støtte fra Borger Idékassen. Her kan du læse om hvilke salgs projekter der kan få støtte og få inspiration til dine egne! Du kan også læse om nogle af de projekter der har fået støtte og tage ud og opleve dem! HUSK, at du/I selv skal være tovholder på jeres fremtidige projektet og som udgangspunkt selv skal varetage vedligeholdelsen, når projektet er afsluttet – efter nærmere aftale med os. Vi oplever en stor efterspørgsel på legepladser, desværre kan vi ikke støtte legepladser grundet ansvarkrav. har du et spørgsmål til din lokale legeplads så kontakt Park og Vej.

 

 • Blomstereng til Sydtoften Plejecenter

  Bidrag fra Borger Idékassen og ildsjæle fra Sydtoften plejecenter, gjorde det muligt at etablere en ny blomstereng til glæde for de ældre beboere på plejecenteret. Beboerne på plejehjemmet deltog aktivt i projektet og var selv med til at så blomsterfrøene til deres nye fine eng.

  Læs mere
 • Forskønnelse af areal i Stenderup centrum

  I Stenderup har en gruppe borgere forskønnet et grønt område til glæde for alle borgeren i byen. Nu har de en lille park med bloster og bænke.

  Læs mere
 • Hjertesten

  I Sønder Omme er Hjerteforeningen Billund og Borger Idékassen gået sammen for at skabe sjove aktiviteter på hjertestierne. På en af stierne i Sønder Omme er store marksten blevet malet med Fitness symboler og kort skrift der beskriver diverse øvelser i naturen. Til glæde for alle der benytter stierne. 

   

  Læs mere
 • Holdgårdsstenen i Sønder Omme

  Et samarbejde mellem Sdr. Omme Borger og Erhverv og Borger Idékassen har fået Holdgårdsstenen i Sønder Omme frem i lyset. Holdgårdstenen på Grindsted landevej var godt skjult af busk og krat, men nu er beplantningen omkring den store sten fjernet, der bliver nedlagt flotte sten og der bliver meget snart placeret en informations tavle, der fortæller lidt om stenens historie.

  Læs mere
 • Muldtoilet i Sønder Omme

  Et samarbejde mellem Sdr. Omme Landsbyråd og Borger Idékassen gjorde det muligt at finansiere og etablere et fint muldtoilet. Muldtoilettet er placeret på en grund hvorpå der allerede er etableret shelter og bålplads. Til stor glæde for områdets motionister og naturelskere samt gæster der kommer for at opleve den skønne natur og friluftslivet.

  Læs mere
 • Nye affaldsspande til stier og fiskeplads

  I Sønder Omme skal fire nye affaldsspande holde den nye sti mellem Grindstedvej og kondistien, samt den nye handicapvenlige fiskeplads, rene og pæne. Til glæde for alle der benytter dem. 

   

  Læs mere
 • Piktogrammer i Sønder Omme

  I Sønder Omme er der i forbindelse med et træningsstiprojekt støttet af Borger Idékassen blevet indkøbt piktogrammer. Piktogrammerne vil i nærmeste fremtid blive opsat på træningsbaner, som er tilgængelige for alle interesserede i løbe og gangtræning.

  Mere information kommer snart.

  Læs mere
 • Pizzaovn i Vorbasse

  Shelterpladsen i Jægerlund Plantage i Vorbasse er blevet beriget med en utrolig flot pizzaovn. Et samarbejde mellem lærere og de kreative børn fra 4. klassen fra Vorbasse Skole, samt Achton Bech og Borger Idékassen, gjorde det muligt at finansiere, dekorere og etablere den flotte pizzaovn.  

   

   

  Læs mere
 • Renovering af legeplads i Lyngvang

  Den eksisterende legeplads, med tilhørende borde og bænke, i Lyngvang, er blevet renoveret med algefjerner og maling. Derudover er der blevet opsat 2 nye skrældespande til at holde pladsen ren og pæn. 

  Læs mere