Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Projekter der har fået støtte

Her kan du læse om hvilke projekter der kan få støtte, om nogle af de projekter der er har fået støtte og få inspiration til dine egne!

En lang række forskellige projekter kan få støtte fra Borger Idékassen.

Det kunne for eksempel være projekter der giver bedre mulighed for aktiviteter i naturen eller i de grønne områder i byerne. Eksempler på dette kunne være: Shelters, naturfitness, legeredskaber, 'Tarzanbaner', gynger, primitive overnatningspladser/frie teltpladser, opholdsfaciliteter og lignende.

Projekter der giver forbedret adgang til naturen og adgang til naturen for nye målgrupper såsom afmærkning af stiruter, ridespor, mountainbike baner, handicapvenlige ruter og lignende.

Det kunne også være tiltag i parker og grønne områder i byerne som for eksempel bænke, bord/bænke-sæt, frugttræer, prydtræer og buske, insektbeplantning (f.eks. sommerfuglebuske), 'urban gardening', flagstænger, højbede og lignende.

 

Eksempler på projekter der ikke kan modtage støtte:

Veje og cykelstier til overvejende trafikale formål, projekter uden offentlig adgang, etablering af nye søer, projekter med kommercielle formål, plantning af skov eller læhegn. 

 

Læs mere om nogen af de projekter der er blevet gennemført herunder og få inspiration til dine egen projekter! 

Du kan også tage ud og opleve dem!

 

HUSK, at du/I selv skal være tovholder på projektet og som udgangspunkt selv skal varetage vedligeholdelsen, når projektet er afsluttet – efter nærmere aftale med os. • Blomstereng til Sydtoften Plejecenter

  Bidrag fra Borger Idékassen og ildsjæle fra Sydtoften plejecenter, gjorde det muligt at etablere en ny blomstereng til glæde for de ældre beboere på plejecenteret. Beboerne på plejehjemmet deltog aktivt i projektet og var selv med til at så blomsterfrøene til deres nye fine eng.

  Læs mere
 • Muldtoilet i Sønder Omme

  Et samarbejde mellem Sdr. Omme Landsbyråd og Borger Idékassen gjorde det muligt at finansiere og etablere et fint muldtoilet. Muldtoilettet vil i nærmeste fremtid blive placeret på en grund hvorpå der allerede er etableret shelter og bålplads. Til stor glæde for områdets motionister og naturelskere samt gæster der kommer for at opleve den skønne natur og friluftslivet.

  Læs mere
 • Piktogrammer i Sønder Omme

  I Sønder Omme er der i forbindelse med et træningsstiprojekt støttet af Borger Idékassen blevet indkøbt piktogrammer. Piktogrammerne vil i nærmeste fremtid blive opsat på træningsbaner, som er tilgængelige for alle interesserede i løbe og gangtræning.

  Mere information kommer snart.

  Læs mere