Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

headspace i Billund Kommune

Billund Kommune har en aftale med headspace Danmark om anonym rådgivning for alle unge mellem 12 og 25 år. headspace er et gratis rådgivningstilbud til børn og unge , som har brug for nogen at tale med om både små og store problemer. Man kan aldrig gå forkert i headspace, og alt foregår på de unges præmisser.

Ring, chat eller kom på besøg

headspace er inspireret af en australsk indsats af samme navn, og er et frirum, hvor der altid er nogen at tale med. Man kan komme direkte fra gaden uden forudgående aftale, ringe til os, sende en SMS eller chatte med rådgiverne. headspace Billund er åben tirsdage, onsdage og torsdage kl. 12.00 - 19.00 eller efter aftale.

Her er vi 

headspace har adresse på Stationen, Østergade 27B i Grindsted. Du kan ringe på 5373 3007 (hvis ikke der svares så sig dit navn og telefonnummer og du bliver ringet op hurtigst muligt). Du kan også sende sms til 3145 7624 eller maile på billund@headspace.dk.

Du kan være anonym

Du har mulighed for at være anonym, hvis du foretrækker det. Det vil sige, at du selv bestemmer, om du vil sige, hvad du hedder. I headspace har alle tavshedspligt, og videregiver derfor intet af din historie.

Hvem kommer i headspace?

Det er meget forskelligt, hvilke problemer unge kommer i headspace med. Nogen vil gerne tale om angst mobning, problemer i familien, tristhed eller ensomhed. Andre har brug for praktisk støtte til samarbejde med kommunen, skole eller andet. Intet er for stort og intet er for småt til, at man kan få hjælp i headspace. 

Det er dig, der bestemmer, hvad du vil snakke om, og det er dig, der bestemmer, hvad du vil have hjælp til. 


headspace er kort sagt "nogen at tale med". Hvis du har brug for andet, end det vi kan hjælpe med i headspace, vil vi hjælpe dig videre til nogen, der kan give dig den helt rigtige hjælp. Vi har et godt samarbejde med en lang række andre tilbud til børn og unge i og omkring Billund. Hvis du får brug for det, vil vi følge dig, indtil du er tryg ved det nye sted. 

Hvis du vil chatte med os kan du gøre det mellem 12.00 og 22.00 på alle hverdage 

 

headspace er et forebyggende tilbud til unge, hvor der bliver taget hånd om problemerne, inden de vokser sig så store, at den unge bliver en sag i det offentlige system.

headspace bygger også bro og samarbejder med en masse andre tilbud, så vi kan give den bedst mulige støtte og hjælp. Vores tætte samarbejde med kommunerne og private aktører er altafgørende for, at vi kan hjælpe. Hvis du har behov for mere støtte, end vi kan tilbyde, kan vi gennem vores samarbejde med kommunens medarbejdere i headspace hjælpe dig det rigtige sted hen. 

Professionelle og frivillige

headspace er et arbejdsfællesskab mellem professionelle og frivillige som hjælper de unge på de unges egne præmisser. headspace Billund samarbejder med Billund Kommune, lokale aktører og foreninger samt region Syddanmark.

headspace Billund er det ottende center i Danmark, da der i forvejen er headspace i København, Rødovre, Roskilde, Odense, Horsens, Esbjerg og Aalborg.

headspace Billund er støttet med midler fra Billund Kommune og flere almennyttige private fonde, herunder Ole Kirk’s Fond og K.G. Hansens Fond, og skal i perioden sammen med de øvrige headspace centre arbejde hen imod forankring og senere udbredelse og implementering af headspace i hele Danmark.

 

Du kan læse mere om headspace på hjemmesiden: www.headspace.dk