Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Gruppetilbud for nybagte mødre

Er du som nybagt mor interesseret i at deltage i et eller flere gruppeforløb, er der flere muligheder. Der er almindelige mødregrupper og mødregruppen Ping Pong.

Almindelig mødregruppe

Du vil blive tilbudt at komme med i en mødregruppe. Sundhedsplejersken tager initiativ til at sammensætte mødre i grupper ud fra fødselstidspunkt, geografi og om du er første- eller flergangsfødende. Sundhedsplejersken deltager ved den første mødegang og derefter kører I selv videre med gruppen.

Snak med din sundhedsplejerske om muligheder for mødregruppe.

Kontakt sundhedsplejen

Mødregruppen Ping Pong

Mødregruppen Ping Pong er et alternativ til almindelig mødregruppe med fast tilknyttet sundhedsplejerske og familiekonsulent. Ping Pong er et sted, hvor du kan ping-ponge om hverdagens små og store udfordringer som mor og får mulighed for at lære mere om børns behov og udvikling og derved blive styrket som mor. I Ping Pong får du mulighed for at drøfte ønsker for din og dit barns fremtid og finde sammen med andre mødre og skabe netværk.

Tænker du, at Ping Pong gruppen kunne være noget for dig, kan du tale med din sundhedsplejerske om muligheden for at komme med i gruppen.

Læs pjecen nedenfor, hvis du vil vide mere eller finde kontaktperson:

Pjece om Ping Pong

 

Hvad er sundheds- og forebyggelsestilbud?

Kommunerne har en række tilbud, der kan hjælpe dig til at leve sundere og dermed forebygge sygdomme. Tilbuddene er bl.a. rettet mod:

  • alkohol
  • rygning
  • usund kost
  • fysisk inaktivitet

Hvis du har en kronisk sygdom, kan kommunen have tilbud, som skal sikre dig den bedst mulige livskvalitet og begrænse eller udskyde de komplikationer, der kan opstå i forbindelse med din sygdom.

Hvem kan få sundheds- og forebyggelsestilbud?

Det er forskelligt, hvem der kan benytte de forskellige tilbud, kommunen har:

  • nogle tilbud er for alle borgere
  • andre tilbud er for bestemte grupper af borgere
  • tilbud til kronisk syge kræver som regel, at du har en henvisning fra din læge.

Hvor finder jeg kommunens sundheds- og forebyggelsestilbud?

På sundhed.dk kan du finde kommunens tilbud og se, hvordan du tilmelder dig, eller om det kræver en henvisning fra din læge.