Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Magiske medarbejdere

Bertram på 12 år roste i JV forleden sin lærer Grethe for at være magisk. "Hun er megagod. Hun holder styr på os, uden hun kan se os, det er da magi". Magien opstår når, der er relation og tillid mellem børn og voksne, og det vokser børnene af, og det gælder også de voksne. #sammenblivervibedre

Vores magiske medarbejdere er nærværende og engagerede, omsorgsfulde og empatiske. De møder børnene i øjenhøjde ved at være nysgerrige på barnets intention og perspektiv. De forstår, at alle børn og unge er betydningsfulde og har noget at byde ind med. Derfor har de høje forventninger til både eleverne og dem selv. Når de udfordrer eleverne, udvikler eleverne deres kompetencer. Det er vigtigt for os, at der er balance mellem lysten til at lære og krav om at lære. Det skabes med tydelige rammer, høje forventninger og klar feedback.

Magien vokser, når læringsmiljøerne udvikles og i højere grad baseres på legens karakteristika. Begejstringen øges, når eleverne selv er aktører, og når deres perspektiver lægges til grund for undervisningens tilrettelæggelse. Vi ved, at børn og unge gør os kloge – og at børn lærer af børn.

Billund Kommune er fremtidens legeplads. Leg, kreativitet, læring og dannelse er nøgleord for os - og det kan mærkes. Vi har en legende tilgang til måden, vi arbejder, lærer og samarbejder på. Leg er i vores øjne helt essentielt for barnets udvikling. I oplever derfor hos os spændende og inspirerende læringsmiljøer både ude og inde, hvor der er fokus på stærke fællesskaber og den enkeltes udvikling.

Nu er der et lille pusterum, hvor I kan nyde andre fællesskaber, og gå på opdagelse i alt det der ikke er tid til i hverdagen.

I ønskes en god sommer.

Morten Kirk

Skolechef i Billund Kommune

#sammenblivervibedre