Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Hjemmeskolen uge 1

Så nåede vi afslutningen på en hektisk uge, hvor eleverne har passet skolen hjemmefra. Det har krævet meget af alle parter med en så voldsom forandring af hverdagen, men der skal lyde en stor tak til både børn og voksne, medarbejdere og ledere for de bestræbelser, der er gjort for at få tingene til at lykkes.

Stærke fællesskaber får en ny betydning i disse dage. Ved at stå sammen om de fælles opgaver og forandringer ser det ud til, at vi kan lykkes med at skabe en ny og anderledes hverdag, hvor børnene fortsat kan finde balance mellem skoletid og fritid. Vi gør os store anstrengelser for, at skolens tilrettelæggelse i hjemmets rammer bliver så konstruktiv som muligt. Det er svært at holde skole på den måde. Tak for at I forældre giver os feedback, på det der fungerer, og det der skal justeres på. Vi har stor respekt og forståelse for, at der også arbejdes hjemmefra, og at det begrænser mulighederne for at støtte i det pædagogiske arbejde. 

For at støtte og optimere det digitale samarbejde er vi i dag gået i luften med et nyt site med en ambition om at styrke samarbejdet gennem office365 Teams. www.365billundskoler.dk giver indblik for både børn og voksne, trænede og ikke trænede. Kig ind og se på mulighederne.

De kommende uger vil trække store veksler på os alle, og vi kan rammes af usikkerhed og utålmodighed. Lad os holde sammen, tage dialogen og få det bedste ud af den situation vi står i.

Coronasituationen, og de forhold der gælder i Billund Kommune, opdateres løbende på Billund.dk så hold dig orienteret derinde.

Der er nødpasning på skolerne, og du kan rette henvendelse til skolen, hvis du mener at være omfattet, og får et behov. Skolerne har udsendt materiale herom.

TAK for at I alle trækker et så stort læs i en krisetid.

Morten Kirk

Skolechef i Billund Kommune

#sammenblivervibedre