Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Hjemmeskolen holder flyttedag

Hvor har vi glædet os til at se Jer igen kære elever. Desværre er det ikke alle, der får lov at starte op på en gang. Genåbningen skal være kontrolleret, og det må ikke gå for stærkt. Førskole, SFO og 0.-5.kl. samt specialtilbud i fuldt omfang starter op i Billund Kommune på onsdag d. 15.april 2020.

Statsministeren har meddelt at landets skoler genåbner i et vist omfang onsdag d. 15. april 2020. Sådan bliver det også i Billund Kommune. Vi har være i gang med planlægningen siden mandag aften efter statsministerens pressemøde, og vi fortsætter med at forberede os hen over påskedagene.

Eleverne vil ikke møde ind til en hel almindelig skoledag. Undervisningen vil, i det omfang det er muligt, foregå udendørs, og ellers vil der blive taget forholdsregler, der gør det muligt at være sammen på afstand. Der er kommet fælles regler, som alle skoler skal følge, og de tager højde for både afstand og hygiejne.

Det vil også være sådan, at eleverne skal gå ind på skolen ad forskellige indgange, så vi undgår at klumpe sammen ved hoveddøren. Forældrene må hilse af med børnene på afstand, og skal ikke med ind på skolen. Det vil være godt, at så mange elever som muligt selv tager i skole hjemmefra, og hvis det er nødvendigt at ledsage en elev, må det være nok med en voksen.

Skolen vil meddele Jer de præcise forhold, der gør sig gældende på netop din skole. Hvilken indgang skal benyttes, hvilke lokaler skal vi være i, hvilke toiletter må min klasse bruge, hvor og hvornår må jeg være på legepladsen osv.

Udgangspunktet for genåbningen er, at alle elever på de genåbnede årgange møder ind på onsdag. Der kan være enkelte elever, der tilhører en særlig risikogruppe, og som er fritaget for at møde frem, og de vil så modtage undervisning derhjemme. Kontakt skolen for nærmere dialog om det, hvis ikke allerede skolen har kontaktet dig.

Ligeledes kan der være enkelte medarbejdere, der tilhører en særlig risikogruppe, og som ikke skal møde frem, men arbejde på en anden måde, det afklarer de med nærmeste leder.

Busserne starter kørsel igen på onsdag, med afsæt i de regler der gælder i denne særlige situation. Følg chaufførens anvisninger.

Vi glæder os til at se Jer på onsdag, og vi skal nok være klar til at modtage Jer på forsvarlig vis. De konkrete planer for undervisning og samvær under nye former må komme hen ad vejen.

Følg godt med på skolens AULA, så I hele tiden er opdaterede, på det der gælder for lige netop Jeres skoledistrikt.

 

Jeg ønsker Jer alle en glædelig påske.

Morten Kirk

Skolechef i Billund Kommune

#sammenblivervibedre