Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Hjemmeskole igen-igen

Der skal tages en tørn mere med hjemmeskole. Fra og med onsdag d. 15/12 skal børnene undervises hjemmefra, inden juleferien starter.

Vi håbede, det var slut med hjemsendelser. Samfundssituationen er igen kritisk og eleverne sendes hjem til undervisning i hjemmeskolen. Der er mulighed for nødpasning på skolen, på de planlagte skoledage, hvis ikke du som forælder har mulighed at være hjemme hos de mindste op til 4.kl. og i særlige situationer for ældre elever. Hold øje med skolens AULA og tag dialogen med skolen hvis der er brug for det.

Vi har fortsat fokus på test, for de der skal være sammen, så de ugentlige testrutiner på skolerne fortsætter for de elever der møder frem. 

Nødpasning er også en mulighed for de der havde forudsat pasning i ferieperioden, og også her er dialogen med skolen vigtig, så ikke der opstår misforståelser.

SFO og ungdomsskoleklub lukkes, hvorimod klub- og foreningslivet i kultur- og fritidsregi fortsat er åbent. Det betyder, at elever fra hjemmeskolen kan møde på skolen til musikskoleundervisning eller foreningsaktiviteter på skolen eller i hallen.

Eleverne i vores specialtilbud skal fortsat møde i skole som hidtil, ligesom ungdomsskolens dagundervisning også fortsat kører som hidtil.

Der vil fortsat være adgang til skolekørsel som hidtil.

 

Jeg håber meget vi kan hjælpe hinanden med at få nogle gode hjemmeskoledage inden juleferien.

Morten Kirk

Skolechef i Billund Kommune

#sammenblivervibedre