Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Forsommer, fest og ferier

Dagene er igen blevet lange og lyse, og de mange korte uger med påske, bededage, Kr. himmelfart og pinse, skaber en anderledes rytme i hverdagslivet. Det må vi glædes over. Der er mange muligheder for at være sammen som familie og have nærvær og oplevelser i naturen.

I skolen kan de ”skæve” uger bryde rytmen lidt, men jo også ses som en mulighed for at få lidt luft til at give den en ekstra skalle, uanset om man er elev eller medarbejder. Sidste skoledag og festen for de ældste er overstået, og der skal nu fokuseres på prøveafviklingen, inden den velfortjente sommerferie nærmer sig. Jeg ønsker for alle vores afgangselever, at I kommer godt igennem de strabadserende uger med afgangsprøver. Jeg håber, det bliver muligheden for, at få vist hvad I kan, der fylder, og ikke et ræs om karakterer. God vind med de resterende prøver.

Det er valgtid, og den politiske dialog fylder hele sendefladen. Det er en spændende tid for skolerne, hvor der frembydes mange gode anledninger til at involvere eleverne i at forstå og blive klogere på vores demokrati det være sig både det nationale og det internationale. Jeg håber, at I forældre også oplever ungernes engagement, når de kommer hjem, og at I tager tråden op, når interessen viser sig. Aktiv deltagelse i samfundsdebatten er jo en vigtig forudsætning for, at vi kan bevare og udvikle vores samfund. God fornøjelse med slutspurten i valget til Folketinget.

Inden længe forandrer vores digitale platform for fælles kommunikation sig. Skoleintra slukkes med udgangen af skoleåret, og AULA tændes med starten på det nye skoleår. Lige nu testes og afprøves og fejlrettes systemet for alle skoler i hele Danmark, og alt vil ikke være helt klaret til 1. august. Vi har alle en opgave med at give vores input til de strategier, der skal føre til en bedre og mere præcis kommunikation. Vi arbejder med decentral implementering, og der tages afsæt i den enkelte skolebestyrelses arbejde med at revidere skolens principper for god kommunikation, som har været brugt i relation til Skoleintra. Dine input vil være velkomne, så tag fat i din bestyrelse.

Foråret er en travl tid i de fleste hjørner af organisationen. Næste sæson skal forberedes og struktureres, men står vi sammen om opgaven, skal vi nok nå det hele. Jeg ser med glæde og stolthed på det, der udrettes på skolerne, og vil ønske alle en god Kr. Himmelfartsferie.

 

Morten Kirk

Skolechef i Billund Kommune

#sammenblivervibedre