Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Forår og fællesskab

Solen skinner og forårets komme viser sig ved fremspirende planter og fuglesang. Vi står klar i startboksen, for at kunne kultivere haverne og sikre at forspiringen fungerer. På skolerne kigges forhåbentligt også frem mod lysere tider, og et genvundet fællesskab.

Ikke kun haverne skal kultiveres her i foråret. Skolekulturen får en helt naturlig omgang, som følge af det seneste års store omstillinger med Corona og hjemmeskole. Et berrettiget fokus er på den enkeltes trivsel og udvikling, og sårbare elever har kunnet møde ind, hvor andre blev overladt til hjemmeskolen. Det er min forhåbning, at vi nu kan sætte fællesskabet i fokus, og igen have fokus på at holde skole, og ikke blot sikre den enkeltes faglige udvikling. Skole ER fællesskab og fællesskabet står over den enkelte. Vi må lægge os i selen for at sikre en rekultivering, der vil danne grundlag for at fællesskabet fortsat vil vokse sig stærkt, til gavn for alle skolens aktører. Trivsel og faglighed følges i ubrydelige kæder, og vi skal vide at bruge Regeringens trivselspakke fornuftigt. Skolen skal være for alle.

Der er grund til at takke jer alle for den store opbakning og tålmodighed med de mange forandringer, der præger Coronatiden. Testkapaciteten er øget, og eleverne er nu en del af strategien om at stoppe smittespredningen. Der skal lyde en kraftig opfordring til at benytte sig af muligheden for at blive testet, det gælder både børn og voksne. Lad os håbe at vaccineprogrammerne medvirker til, at vi får et mere almindeligt skoleår efter sommerferien.

Uagtet den megen turbulens i dette skoleår, er jeg fuld af fortrøstning for afgangselevernes videre færd. Med den indsats I og vores dygtige medarbejdere har ydet under meget usædvanlige vilkår, vil I også kunne komme godt videre i fortsat uddannelse. Sæt bare spurten ind frem mod sommerferien.

I ønskes alle en god weekend

 

Morten Kirk

Skolechef i Billund Kommune

#sammenblivervibedre