Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Bøvl, bold og karameller

Bolden ruller, studenterne springer ud, solen skinner og det står ned i tykke stråler. Det er sommer i Danmark. Skoleåret nærmer sig sin afslutning, og heldigvis kan fejringerne foregå med stor frihed og mange karameller.

Sikke et år og hvilken fantastisk indsats der er ydet af alle i og omkring skolen. Vi kan ikke takke nok, for den store omstilling af undervisningen det er lykkedes at lave. Uden medarbejdernes initiativrigdom, ledernes store evne til at tilrettelægge og motivere, og elevernes engagement i hinanden og undervisningen var det ikke gået. Nu gik det, og skoleåret nærmer sig afslutningen. Lad os håbe at det kommende skoleår frembyder flere muligheder for samvær, nærvær og fællesskab og mindre bøvl. Fællesskaber kan være virtuelle, men vi har brug for også at kunne mærke hinanden på tæt hold, for sådan er livet nu også en gang.

Vi vil bruge erfaringerne fra det forgangne år konstruktivt, og se nye samspils- og undervisningsformer blande sig i nye konstellationer og former, og vide at gøre nytte af de nyudviklede digitale kompetencer.

 

Vi udvikler skolen og sætter eleverne endnu mere i centrum i bestræbelserne på, at gøre legens karakteristika til omdrejningspunktet for al undervisningen således, at mening, begejstring, eksperimentering, social involvering og aktiv deltagelse er elementer, der i endnu højere grad kan iagttages og fornemmes i skolernes dagligdag. Måske kan du også blive inspireret af disse karakteristika, når du igennem sommeren skal lege, fordybe dig, have nærvær og samvær, kede dig, undre dig, og finde på de næste nye ting du vil kaste dig over?

 

Børnene fortjener det bedste, og sammen vil vi være de bedste skoler, ansvarstagende voksne og gode forældre, der skaber trivsel og inspirerende miljøer, hvor børn udvikler sig og lærer. Drivkraften er den samme for os alle, vi er her for børnene.

 

Bolden ruller fortsat for de danske drenge i rødt og hvidt. Det er leg for alvor. Jeg synes de inspirerer og motiverer. God kamp.

 

Morten Kirk

Skolechef i Billund Kommune

#sammenblivervibedre