Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Skolechefen skriver

Læs med hver måned hvor Skolechefen i Billund Kommune, Morten Kirk, skriver om hvad der rører sig på skoleområdet netop nu.

 • 19. december 2019

  Julehilsen 2019

  Året går atter på hæld, og jeg vil ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

  Læs mere
 • 10. oktober 2019

  For børnene, for byen for altid

  Alle giver deres besyv med, om de vil det eller ej. Vi er rundet og påvirket af de miljøer, vi vokser op i, ligesom vi selv påvirker, der hvor vi færdes. Kan vi stå sammen om at styrke fællesskaberne for vores børn og unge, vil vi sende dem ud i verden med bedre kort på hånden.

  Læs mere
 • 12. august 2019

  Folkeskolen - det er her det sker!

  Velkommen til Folkeskolen. Velkommen til et nyt skoleår, og en særlig velkomst til I der er nye elever, forældre, medarbejdere eller ledere.

  Folkeskolens særkende må aldrig forsvinde. Skolen er for livet - Skolen giver mulighed for, at ungdommen bliver medskabere af samfundet - Vi må alle have mod nok til at holde fast i værdierne ved folkets skole!

  Læs mere
 • 27. juni 2019

  Et nyt skoleår venter derude i horisonten

  Så er sommeren for alvor kommet til Danmark, juni måned lakker mod enden, og et skoleår viser sig i horisonten på den anden side af sommerferien.

  Læs mere
 • 29. maj 2019

  Forsommer, fest og ferier

  Dagene er igen blevet lange og lyse, og de mange korte uger med påske, bededage, Kr. himmelfart og pinse, skaber en anderledes rytme i hverdagslivet. Det må vi glædes over. Der er mange muligheder for at være sammen som familie og have nærvær og oplevelser i naturen.

  Læs mere
 • 8. april 2019

  Børn formidler til børn – B2B

  Vi har en prioriteret og dedikeret indsats i forhold til børns formidling til andre børn i et læringsperspektiv. I flere år har der været arbejdet med kulturcrew, og nu har vi også mediecrew og trivselsambassadører.

  Læs mere
 • 19. februar 2019

  Nyt år, ny skole – igen

  2019 er i fuld gang, og det er ændringerne af folkeskolen også. D. 30. januar udsendte ministeriet pressemeddelelse om det nye skoleforlig, og kunne her annoncere en kortere skoledag, flere fagtimer, færre vikartimer og en styrket læseindsats, som nogle af de væsentligste punkter.

  Læs mere
 • 20. december 2018

  Julehilsen 2018

  Året nærmer sig sin afslutning, og jeg vil ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

  Læs mere
 • 23. november 2018

  Kritik fra en afdød.

  I august mistede vi en af vores store tænkere. Filosoffen og teologen Peter Kemp blev 81 år.
  Peter Kemps samfundskritik taler dog fortsat til os.

  Læs mere
 • 27. september 2018

  At være sammen om at lære - at være

  Samværskulturen i vores skolefolkelige fællesskaber baserer sig på den enkeltes mulighed for at yde et bidrag. Man kan kalde det frihed i fællesskab, for fordringerne går flere veje. Det der er en mulighed er også en forpligtelse, for fællesskabet står over den enkelte, og opgaven med eleverne kredser ikke alene om at sikre udvikling af de faglige kompetencer, men også om at træne og udvikle kompetencer, der skaber mulighed for, på kompetent vis, at begå sig og bidrage, hvor man kommer frem. Det handler om både uddannelse og dannelse.

  Læs mere