Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Skolechefen skriver

Læs med hver måned hvor Skolechefen i Billund Kommune, Morten Kirk, skriver om hvad der rører sig på skoleområdet netop nu.

 • 3. april 2020

  Hjemmeskolen uge 3

  Vi er på vej ind i den stille uge - passionen, den uge der fører frem mod påsken.
  Stille har der ikke været rundt i hjemmene, hvor ungerne har fyldt hverdagen med en kombination af skoleliv, fritidsliv og familieliv. Lad os håbe at den gryende optimisme snart lader den rigtige hverdag indfinde sig igen.

  Læs mere
 • 27. marts 2020

  Hjemmeskolen uge 2

  Luk døren op og se en jord det damper af
  en diset skov og bagved den en isfri sø.
  Kig som en spætte ind i solens blanke blik
  og tak med musemund, fordi det ville tø.
                                                 
                                               Frank Jæger

  Læs mere
 • 20. marts 2020

  Hjemmeskolen uge 1

  Så nåede vi afslutningen på en hektisk uge, hvor eleverne har passet skolen hjemmefra. Det har krævet meget af alle parter med en så voldsom forandring af hverdagen, men der skal lyde en stor tak til både børn og voksne, medarbejdere og ledere for de bestræbelser, der er gjort for at få tingene til at lykkes.

  Læs mere
 • 7. februar 2020

  Tak for de gode resultater

  En stor indsats krones igen med gode resultater. Kvalitetsrapporten for skolevæsenet er på vej igennem de politiske organer, og generelt er der et fortsat højt  niveau på mange parametre.

  Læs mere
 • 19. december 2019

  Julehilsen 2019

  Året går atter på hæld, og jeg vil ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

  Læs mere
 • 10. oktober 2019

  For børnene, for byen for altid

  Alle giver deres besyv med, om de vil det eller ej. Vi er rundet og påvirket af de miljøer, vi vokser op i, ligesom vi selv påvirker, der hvor vi færdes. Kan vi stå sammen om at styrke fællesskaberne for vores børn og unge, vil vi sende dem ud i verden med bedre kort på hånden.

  Læs mere
 • 12. august 2019

  Folkeskolen - det er her det sker!

  Velkommen til Folkeskolen. Velkommen til et nyt skoleår, og en særlig velkomst til I der er nye elever, forældre, medarbejdere eller ledere.

  Folkeskolens særkende må aldrig forsvinde. Skolen er for livet - Skolen giver mulighed for, at ungdommen bliver medskabere af samfundet - Vi må alle have mod nok til at holde fast i værdierne ved folkets skole!

  Læs mere
 • 27. juni 2019

  Et nyt skoleår venter derude i horisonten

  Så er sommeren for alvor kommet til Danmark, juni måned lakker mod enden, og et skoleår viser sig i horisonten på den anden side af sommerferien.

  Læs mere
 • 29. maj 2019

  Forsommer, fest og ferier

  Dagene er igen blevet lange og lyse, og de mange korte uger med påske, bededage, Kr. himmelfart og pinse, skaber en anderledes rytme i hverdagslivet. Det må vi glædes over. Der er mange muligheder for at være sammen som familie og have nærvær og oplevelser i naturen.

  Læs mere
 • 8. april 2019

  Børn formidler til børn – B2B

  Vi har en prioriteret og dedikeret indsats i forhold til børns formidling til andre børn i et læringsperspektiv. I flere år har der været arbejdet med kulturcrew, og nu har vi også mediecrew og trivselsambassadører.

  Læs mere