Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Skolechefen skriver

Læs med hver måned hvor Skolechefen i Billund Kommune, Morten Kirk, skriver om hvad der rører sig på skoleområdet netop nu.

 • 18. december 2020

  Fryd og fred i julen

  Et hektisk efterår præget af pandemi og restriktioner afsluttes nu med endnu en nedlukning. Fra på mandag er der lukket i skoler og SFO, og I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi ses i det nye år, men hold øje med skolens AULA for de nærmere informationer om starttidspunkt for netop dit barn.

  Læs mere
 • 6. november 2020

  Børn er unikke og har forskellige potentialer for udvikling og læring

  Vi ser børn som sociale, nysgerrige og legende, hvilket betyder, at vi i Billund Kommune ønsker, at børn oplever, at der er ambitiøse og tilpassede forventninger til dem, at børn oplever mulighed for at være undersøgende,  eksperimenterende og medskabende og at børn oplever mulighed for at udvikle forståelse for demokrati  ved at blive hørt, inddraget og være medbestemmende.

  Læs mere
 • 9. oktober 2020

  Glade børn lærer mere

  En legende tilgang er fundamentet for Billund Kommunes vision om at være Børnenes Hovedstad – et sted hvor børn lærer gennem leg og er skabende verdensborgere. Det giver glade børn, og vi oplever at glade børn lærer mere. De opsluges og lader sig fordybe i læreprocesserne, og lykkes med at samarbejde i gamle og nye fællesskaber.
  Der gøres et fantastisk arbejde på alle skoler, og vi skal alle lægges os i selen for at gøre det endnu bedre.

  Læs mere
 • 10. august 2020

  Sol, sommer og skolestart

  Velkommen i skole til nye elever og medarbejdere såvel som til alle vi kender. Hedebølgen har ramt Danmark, og skolen starter – alt er ved det gamle.

  Læs mere
 • 26. juni 2020

  Relationer, retning og resultater

  Et stærkt fællesskab med fantastisk dygtige medarbejdere der sætter høje standarder for arbejdet med børnene, og som lykkes med at skabe dannelsesmæssige og uddannelsesfaglige resultater i topklasse. Det er skolevæsenet i Billund Kommune.
  Nu tager vi fællesskabet til et nyt sted med afsæt i leg, kreativitet, innovation og samarbejde.

  Læs mere
 • 29. maj 2020

  Naturen holder pinsefest

  Håbets grønne maj lakker mod enden, og der er atter kommet lys i øjnene hos vores børn og unge. Takket være en meget anerkendelsesværdig indsats af vores medarbejdere og ledere, kan vi se frem mod skoleårets sidste uger med megen fortrøstning. Fællesskabet er intakt og pinsefesten og morgensolen bringer lys, varme og glæde. I afmålte fællesskaber kan vi nu igen nyde samværet med hverandre og lade læringsglæden indfinde sig i en sidste slutspurt frem mod sommerferien.

  Læs mere
 • 15. maj 2020

  Hjemmeskolen lukker

  Fase 2 i genåbningen for skoler og uddannelsesinstitutioner er nu sat i gang, og på folkeskolerne i Billund Kommune tager vi i mod de ældste elever fra på mandag d. 18. maj. Velkommen tilbage i skole til eleverne fra 6. -9.kl.. Meget er fortsat anderledes i skolens hverdag, men glæden og begejstringen er den samme som tidligere. Selv om rammerne fortsat er præget af restriktioner, vil vi sammen også finde en rytme i ny hverdag hvor hjemmeskolen lukker, og hvor fjernundervisningen fremover kun vil være et mindre supplement til en hverdag på skolen.

  Læs mere
 • 8. april 2020

  Hjemmeskolen holder flyttedag

  Hvor har vi glædet os til at se Jer igen kære lever. Desværre er det ikke alle, der får lov at starte op på en gang. Genåbningen skal være kontrolleret, og det må ikke gå for stærkt. Førskole, SFO og 0.-5.kl. samt specialtilbud i fuldt omfang starter op i Billund Kommune på onsdag d. 15.april 2020.

  Læs mere
 • 3. april 2020

  Hjemmeskolen uge 3

  Vi er på vej ind i den stille uge - passionen, den uge der fører frem mod påsken.
  Stille har der ikke været rundt i hjemmene, hvor ungerne har fyldt hverdagen med en kombination af skoleliv, fritidsliv og familieliv. Lad os håbe at den gryende optimisme snart lader den rigtige hverdag indfinde sig igen.

  Læs mere
 • 27. marts 2020

  Hjemmeskolen uge 2

  Luk døren op og se en jord det damper af
  en diset skov og bagved den en isfri sø.
  Kig som en spætte ind i solens blanke blik
  og tak med musemund, fordi det ville tø.
                                                 
                                               Frank Jæger

  Læs mere