Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Skolechefen skriver

Læs med hver måned hvor Skolechefen i Billund Kommune, Morten Kirk, skriver om hvad der rører sig på skoleområdet netop nu.

 • 5. januar 2022

  Godt nytår og velkommen tilbage i skole

  I ønskes alle et godt nytår. De skolefolkelige fællesskaber er fortsat udfordret af særlig organisering og restriktioner, men ønsker og ambitioner er intakte. Børnene har brug for fællesskaberne, og vi glæder os til at se jer igen.

  Læs mere
 • 10. december 2021

  Hjemmeskole igen-igen

  Der skal tages en tørn mere med hjemmeskole. Fra og med onsdag d. 15/12 skal børnene undervises hjemmefra, inden juleferien starter.

  Læs mere
 • 11. august 2021

  Jeg holder af hverdagen

  ”Mest af alt holder jeg af hverdagen
  Den langsomme opvågnen til den kendte udsigt
  der alligevel ikke er helt så kendt
  Familiens på en gang fortrolige og efter søvnens fjernhed fremmede ansigter”

  En sportssommer er slut og de skolefolkelige fællesskaber åbner igen.

  Velkommen til et nyt skoleår, og en særlig velkomst til I der er nye elever, forældre, medarbejdere eller ledere.

  Læs mere
 • 22. juni 2021

  Bøvl, bold og karameller

  Bolden ruller, studenterne springer ud, solen skinner og det står ned i tykke stråler. Det er sommer i Danmark. Skoleåret nærmer sig sin afslutning, og heldigvis kan fejringerne foregå med stor frihed.

  Læs mere
 • 26. marts 2021

  Leg for alvor

  Billund Kommune er fremtidens legeplads. Leg, kreativitet, læring og dannelse er nøgleord for os - og det kan mærkes. Vi har en legende tilgang til måden, vi arbejder, lærer og samarbejder på. Leg er i vores øjne helt essentielt for barnets udvikling. I oplever derfor hos os spændende og inspirerende lege- og læringsmiljøer både ude og inde, hvor der er fokus på fællesskaber og det enkelte barn. Vi indretter omgivelserne, så I selv kan give legen indhold.

  Læs mere
 • 19. marts 2021

  Forår og fællesskab

  Solen skinner og forårets komme viser sig ved fremspirende planter og fuglesang. Vi står klar i startboksen, for at kunne kultivere haverne og sikre at forspiringen fungerer. På skolerne kigges forhåbentligt også frem mod lysere tider, og et genvundet fællesskab.

  Læs mere
 • 27. januar 2021

  Et nyt år i hjemmeskolen

  Hjemmeskolen kører for fuld damp, og vi håber på en snarlig genåbning af skolerne, om ikke for alle så for de mindste. Der skal lyde en vedvarende tak for den store indsats, i hjemmene, såvel som på skolerne, hvor nødpasning og specialundervisning jo er i gang.

   

  Læs mere
 • 18. december 2020

  Fryd og fred i julen

  Et hektisk efterår præget af pandemi og restriktioner afsluttes nu med endnu en nedlukning. Fra på mandag er der lukket i skoler og SFO, og I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi ses i det nye år, men hold øje med skolens AULA for de nærmere informationer om starttidspunkt for netop dit barn.

  Læs mere
 • 6. november 2020

  Børn er unikke og har forskellige potentialer for udvikling og læring

  Vi ser børn som sociale, nysgerrige og legende, hvilket betyder, at vi i Billund Kommune ønsker, at børn oplever, at der er ambitiøse og tilpassede forventninger til dem, at børn oplever mulighed for at være undersøgende,  eksperimenterende og medskabende og at børn oplever mulighed for at udvikle forståelse for demokrati  ved at blive hørt, inddraget og være medbestemmende.

  Læs mere
 • 9. oktober 2020

  Glade børn lærer mere

  En legende tilgang er fundamentet for Billund Kommunes vision om at være Børnenes Hovedstad – et sted hvor børn lærer gennem leg og er skabende verdensborgere. Det giver glade børn, og vi oplever at glade børn lærer mere. De opsluges og lader sig fordybe i læreprocesserne, og lykkes med at samarbejde i gamle og nye fællesskaber.
  Der gøres et fantastisk arbejde på alle skoler, og vi skal alle lægges os i selen for at gøre det endnu bedre.

  Læs mere