Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Privat pasningsordning

Privat børnepasning er en samlet betegnelse for flere former for pasning. Som forælder har du mulighed for at købe pasning i en privat pasningsordning, benytte en privat børnepasser eller selv ansætte en børnepasser og få et tilskud til betaling for pasningen.

Fælles for privat børnepasning i Billund Kommune er, at:

  • Kommunen yder et økonomisk tilskud. Størrelsen på tilskuddet afhænger af barnets alder og antal timers pasning om ugen, herunder valg af en deltids- eller en fuldtidsplads.
  • Du skal selv finde en børnepasser eller en privat pasningsordning. Billund Kommune fører ikke ventelister til privat børnepasning.
  • De private pasningsordninger er selvstændige erhvervsdrivende.
  • De private pasningsordninger inviteres med i aktiviteter i Børnenes Hovedstad.

Når du har fundet en privat børnepasser eller privat pasningsordning, skal I sammen aftale arbejdsforhold og vilkår, såsom den månedlige betaling, vilkår under sygdom og ferie, samt pasningstider og pasningssted. Når I er blevet enige om vilkårene for pasningen, skal I udfylde en pasningsaftale/ kontrakt, der skal underskrives af jer begge, og vedlægges jeres ansøgning om tilskud. Pasningsaftalen skal godkendes af kommunen for at få udbetalt tilskuddet til privat pasning.