Vintervarme i en kold tid

De østlige vinde blæser ind over os for tiden, med sne og kulde til følge. For en nystartet skolechef i Billund Kommune er der dog nok at varmes ved.

Jeg varmes ved at konstatere den store opbakning, I som forældre støtter skolerne med. Den er uvurderlig for det daglige arbejde, og skaber grobund for ungerne til at finde fodfæste i vores skolefolkelige fællesskaber, så de kommer ud som kompetente og ansvarstagende verdensborgere. Flot er det at konstatere, at vi er de bedste i Danmark til at få de unge videre i uddannelse efter folkeskolen.

Jeg varmes ved at opleve elevernes engagement, hittepåsomhed og initiativer, der jo nok gør os ansatte en smule forpustede af og til, men også glade og stolte. Billund Builds Energy har for mig været et stærkt eksempel på nogle læringsfællesskaber, der sikrer lys i øjnene på både børn og voksne. En kraftanstrengelse har det dog også været, så der skal lyde en stor tak for en inspirerende indsats, til alle I der bar – ferien kommer belejligt.

Jeg varmes ved alle I lederes og medarbejderes engagerede indsats, resultatskabelse og gode humør, og jeg har store forhåbninger til vores videre samarbejde, og jeg glæder mig til at komme på personalemøderne i de kommende måneder for at hilse på jer alle. Jeg håber, at vi sammen kan nå nye højder.

Jeg varmes ved den mangfoldighed af pædagogiske indsatser, der medvirker til at udvikle og danne eleverne, hvad enten der er tale om mindfullness, kulturcrew, børnejournalister eller det lange seje træk i dagligdagen. Det skal vi fortsætte og udvikle sammen, og vi vil også kunne skabe nye innovative samskabelsesinitiativer, hvor vi i flok hjælper hinanden med at indfri de stadigt stigende ambitioner.

Jeg varmes ved den modtagelse jeg har fået – den kunne jeg ikke have ønsket mig bedre – så tusind TAK for den.

Jeg varmes også ved at være kommet til et ambitiøst fællesskab, der sætter børnene i centrum – det er let at være stolt over at være chef i Børnenes Hovedstad Billund Kommune.

Jeg vil ønske alle en god ferie, børn såvel som voksne, og sender mine varmeste hilsner og forhåbninger om sjov og sikker leg i vintervejret.

Med ønsket om en god vinterferie til alle.

Morten Kirk,
Skolechef i Billund Kommune