Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Privat pasningsordning

Privat børnepasning er en samlet betegnelse for flere former for pasning. Som forælder har du mulighed for at købe pasning i en privat pasningsordning, benytte en privat børnepasser eller selv ansætte en børnepasser og få et tilskud til hjælp til betaling for pasningen.

Fælles for privat børnepasning:

  • Billund Kommune yder et økonomisk tilskud. Størrelsen på tilskuddet afhænger af barnets alder og antal timers pasning om ugen – Herunder valg af en deltids- eller en fuldtidsplads
  • Billund Kommune fører tilsyn
  • Du skal selv finde en børnepasser eller en privat pasningsordning. Billund Kommune fører ikke ventelister til privat børnepasning. Her kan du du finde oversigten over private pasningsordninger.
  • Børnepasserne og de private pasningsordninger er selvstændige erhvervsdrivende
  • De private pasningsordninger inviteres med i aktiviteter i Børnenes Hovedstad.

Når du har fundet en privat børnepasser eller privat pasningsordning, skal I sammen aftale arbejdsforhold og vilkår, såsom den månedlige betaling, vilkår under sygdom og ferie, samt pasningstider og pasningssted.

Billund Kommunes tilskud afhænger af barnets alder og antallet af pasningstimer om ugen. Du kan læse mere herom under tilskud. Pasningen kan foregå hos dig, i et andet barns hjem, i et privat pasningsordning eller i børnepasserens hjem.

Når I er blevet enige om vilkårene for pasningen, skal I udfylde en pasningsaftale/ kontrakt, der skal underskrives af jer begge.