Betal regninger til kommunen via 'Mit betalingsoverblik'

I selvbetjeningsløsningen 'Mit betalingsoverblik' kan du betale dine regninger til Billund Kommune med VisaDankort eller MobilePay. Du kan også tilmelde dine betalinger til Betalingsservice.

Hvad kan jeg bruge 'Mit betalingsoverblik' til?

På ”Mit betalingsoverblik” kan du blandt andet se, hvad du skal betale for dit barns daginstitution, eller hvad du skylder i ejendomsskat.

Når du får en regning fra os, kan du altid se betalingsfristen. Har du spørgsmål til din regning, skal du kontakte den af vores afdelinger, der står som afsender.

Har du spørgsmål til selve betalingen, kan du kontakte Økonomiafdelingen.

Mulighed for at lave en betalingsaftale

Hvis du ikke kan betale til tiden, er du velkommen til at benytte selvbetjeningsløsningen Mit Betalingsoverblik til at lave en betalingsaftale. Alternativt kan du kontakte Økonomiafdelingen. Gør du ikke det, kan du risikere at få en rykker med ekstra gebyr. Kommunen kan også sende din gæld til inddrivelse hos Gældsstyrelsen.

Åbn 'Mit betalingsoverblik'