Vind en tur i biografen!

Det er nemt og alle kan deltage!

Deltag i vores affalds konkurrence og vind en tur i biografen for 2 med popcorn og sodavand!

Husk at du kan deltage i Billund Kommunes månedlige affaldskonkurrence!

Billund Kommune har lanceret en stor informationskampagne om sortering af affald og i den sammenhæng har vi arrangeret en sjov konkurrence.

Det er nemt og alle kan deltage!

Det eneste du skal gøre er at finde din kreative side frem og tage et flot billede inspireret af GULD og dit affald.

Send billedet ind til os på affald@billund.dk eller læg det på Instagram #guldiskraldet.

Vinderen vil blive offentliggjort på hjemmesiden og alle vinderbillederne vil komme på en flot plakat til efteråret!

Stort tillykke til vinderne af juli måned!

Stort tillykke til Pia Hansen og piraten Kristian, som er vinderne af juli måneds affaldskonkurrence!

Splitte mine bramsejl! Piraten Kristian har fundet en ”Guld”-skat på en øde ø fyldt med guldmønter og lækkert skrald!

Se alle de flotte vinderbilleder i vores Galleri her nedenfor!

Vinder af april måned

Silke Hammershøj er vinderen af april måneds affaldskonkurrence!

Silke har lavet en flot vindmølle af papkasser, fantalåg og guld fra chokolademønter. Super opfindsomt!

Vinder af maj måned

Gitte Sørensen er vinderen af maj måneds affaldskonkurrence!

Gitte har lavet flotte trækasser af kasserede sengelameller. Listerne i hjørnerne er også lavet af affaldstræ. Virkelig kreativt og anvendeligt!

Vinder af juni måned

Anette Lund Jensen er vinderen af juni måneds affaldskonkurrence!

Anette har skrevet guld med sit affald, godt repræsenteret i form af både madaffald og ting til den grønne container. Kreativt og flot!

Du kan også følge os på Facebook.

Her vil der komme nyheder om kampagnen, fremtidige events, konkurrencer og mange andre spændende ting.