Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Affaldsplan 2021-2033

Byrådet har den 5. oktober 2021 endeligt vedtaget kommunens nye affaldsplan, som beskriver målene for forebyggelse og effektiv udnyttelse af borgernes og virksomhedernes ressourcer.

Vi vil som kommune vil bidrage til at knække affaldskurven og vende brug-og-smid-væk-kulturen til genanvendelse. Det handler om at mindske spild og forbrug af jordens ressourcer, samtidig med vi holder ressourcerne i gang i mere direkte genbrug.

Affaldsplanen tager udgangspunkt i vores udviklingsstrategi Fremtidens Legeplads, der indbyder til undersøgende, nysgerrig og inddragende måder at udvikle kommunen på. Målet er at finde holdbare og kreative løsninger sammen med borgere, virksomheder og lokalsamfund. Der er fire temaer i affaldsplanen: Affaldsforebyggelse, Erhvervsaffald, Kommunikation, Dialog og undervisning, og Kommunen som virksomhed.

Med affaldsplanen vil vi sammen med borgere og virksomheder fortsætte udviklingen af affaldsordninger og skabe nye visioner, så vi kan blive endnu bedre til at udnytte ressourcerne på affaldsområdet.

Læs Affaldsplan 2021-2033

Vi har også fået udarbejdet en kort udgave, der kort beskriver de fire temaer, der skal arbejdes med i den kommende affaldsplansperiode

Læs pixiudgave af Affaldsplan 2021-2033